Kroppsolja värmande och muskelavslappnande

kroppsolja värmande och muskelavslappnande
kroppsolja värmande och muskelavslappnande

Kroppsolja värmande och muskelavslappnande

355.00
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Denna kroppsolja innehåller råvaror som värmer, ökar cirkulation och verkar muskelavslappnande.

Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar din hud, vilket gör den särskilt fin för torr hud och mot eksem. Den innehåller fytosteroler som även verkar anti-inflammatoriskt. Sesamolja innehåller naturliga antioxidanter som sesamin och sesamol, den är halvfet och går snabbt in i huden och används sedan lång tid tillbaka i den ayurvediska medicinen för sina läkande egenskaper. Makadamiaoljan är mjukgörande, näringsrik och innehåller den fuktighetsbevarande Palmitolsyran som är ovanlig i vegetabiliska oljor, och som normalt finns i huden men avtar med åldern. Palmitolsyran, som absorberas lätt, har en regenererande verkan för huden. Oljedådra/Camelina är mycket rik på Omega 3 som stärker och reparerar den torra hyns barriärskikt. E-vitamin är fuktighetsbevarande, motverkar åldrande och ökar hudens egen läkningsförmåga. 

Eteriska oljor av citrongräs, rosmarin, kardemumma och ingefära värmer, ökar cirkulation och ger lindring till spända, trötta och värkande muskler.

Användning: Smörjes helst på fuktad hud, gärna direkt efter duschen och med fördel efter träning.

Ingredienser 250 ml

Brassica napus seed oil* (rapsolja). Sesamum indicum seed oil* (sesamolja). Macadamia ternifolia seed oil*(makadamiaolja). Camelina sativa seed oil* (oljedådra/camelina). Tocopherol, helianthus annuus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin). Rosmarinus officinalis* (rosmarin) Cymbopogon flexuosus oil* (citrongräs). Elettaria cardamomum* (kardemumma). Zingiber officinale* (ingefära). Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosmarinextrakt). Citral**. Limonene**. Geraniol**. Linalool**. Citronellol**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk och innehåller endast kallpressade oljor.

Maila oss om du vill ha oljan helt doftfri.