Kroppsolja uppstramande och cirkulationshöjande

kroppsolja åtstramande och ökar cirkulation
kroppsolja åtstramande och ökar cirkulation

Kroppsolja uppstramande och cirkulationshöjande

355.00
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Denna kroppsolja innehåller råvaror som ökar cirkulationen, stramar åt och bibehåller hudens spänst samt verkar upplyftande och stärkande. Den är framförallt bra mot celluliter och ojämnheter i huden.

Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar din hud, vilket gör den särskilt fin för torr hud och mot eksem. Den innehåller fytosteroler som även verkar anti-inflammatoriskt. Sesamolja innehåller naturliga antioxidanter som sesamin och sesamol, den är halvfet och går snabbt in i huden och används sedan lång tid tillbaka i den ayurvediska medicinen för sina läkande egenskaper. Den gör huden mjuk och smidig. Makadamiaoljan är djupt mjukgörande, näringsrik och innehåller den fuktighetsbevarande Palmitolsyran (Omega 7) som är ovanlig i vegetabiliska oljor, och som normalt finns i huden men som minskas i takt med ålder. Palmitolsyran, som absorberas lätt, har en regenererande verkan för huden. Oljedådra/Camelina är mycket rik på Omega 3 som stärker och reparerar den torra hyns barriärskikt. Den påminner till sammansättningen om linfröolja men är pga högt E-vitamininnehåll betydligt hållbarare. E-vitamin är fuktighetsbevarande, motverkar åldrande och ökar hudens egen läkningsförmåga.

Rosmarin ökar cirkulatonen och ger huden elasticitet. Geranium är lätt sammandragande och stramar åt huden. Apelsin bevarar fukt och cederträ har en sammandragande effekt.

Användning: Smörjes helst på fuktad hud, gärna direkt efter duschen. 

Ingredienser 250 ml

Brassica napus seed oil* (rapsolja). Sesamum indicum seed oil* (sesamolja). Macadamia ternifolia seed oil*(makadamiolja). Camelina sativa seed oil* (oljedådra/camelina). Tocopherol, helianthus annuus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin). Citrus sinensis oil* (apelsin). Pelargonum graveolens oil* (geranium). Juniperus communis oil* (enbär). Cedrus atlantica oil* (cederträ). Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosmarinextrakt). Limonene**. Citronellol**. Geraniol**. Linalool**. Citral**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk och innehåller endast kallpressade oljor.

Maila oss om du vill ha oljan helt doftfri.