kroppsolja svalkande och upplyftande

kroppsolja svalkande NY beskuren.png
kroppsolja svalkande NY beskuren.png

kroppsolja svalkande och upplyftande

225.00
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Denna kroppsolja innehåller råvaror som verkar svalkande och upplyftande. En perfekt sommarboost eller för dig som behöver piggas upp och behålla fokus.

Makadamiaoljan är mjukgörande, näringsrik och innehåller den fuktighetsbevarande Omega 7 som är ovanlig i vegetabiliska oljor, finns normalt i huden men avtar med åldern. Palmitolsyran, som absorberas lätt, har en regenererande verkan på huden. Sesamolja innehåller naturliga antioxidanter som sesamin och sesamol, det är en halvfet olja som snabbt går in i huden och gör huden mjuk och smidig. Används sedan lång tid tillbaka i den ayurvediska medicinen för sina läkande egenskaper. Rapsolja är mycket mild och rik på essentiella fettsyror (Omega 3, 6 och 9) som mjukgör och skyddar din hud, vilket gör den särskilt fin för torr hud och mot eksem. Den innehåller fytosteroler som även verkar anti-inflammatoriskt. Oljedådra/Camelina, en mycket gammal kulturväxt som fått renässans, och som är mycket rik på Omega 3, stärker och reparerar den torra hyns barriärskikt. E-vitamin är fuktighetsbevarande, motverkar åldrande och ökar hudens egen läkningsförmåga.

De eteriska oljorna spearmint, palmarosa och mai chang ger tillsammans en svalkande, uppiggande och vitaliserande känsla. De ökar cirkulationen och stimulerar till förnyelse av hudceller. 

Användning: Smörjes helst på fuktad hud, gärna direkt efter duschen.

Ingredienser 100 ml

Macadamia ternifolia seed oil*(makadamiolja). Sesamum indicum seed oil* (sesamolja). Brassica napus seed oil*(rapsolja). Camelina sativa seed oil* (oljedådra/camelina). Tocopherol, helianthus annuus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin). Litsea cubeba fruit oil* (mai chang). Cymbopogon martinii* (palmarosa). Mentha viridis leaf oil* (spearmint). Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosmarinextrakt). Citral**. Geraniol**. Limonene**. Linalool**. Citronellol**. Farnesol**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk och innehåller endast kallpressade oljor.

Maila oss om du vill ha oljan helt doftfri.