Broccolifröolja

Broccolifröolja
enkla-Broccolifröolja pump-beskuren.jpg
Broccolifröolja
enkla-Broccolifröolja pump-beskuren.jpg

Broccolifröolja

145.00
Förslutning:
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

100% ren ekologisk och kallpressad broccolifröolja som går snabbt in i huden och lämnar en slät och len känsla. Mycket fin som hårolja.

Ekologisk broccolifröolja har en ovanlig sammansättning näringsrika fettsyror. Med sina regerenerande egenskaper är den lämplig att använda i anti-agingprodukter samtidigt som den passar alla hudtyper (även fet och aknebenägen hy). Broccolifröoljan är en lätt och djupt vårdande olja som även är lämplig att använda för torrt och skadat hår.

Oljan innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3 och 6 som är näringrika, cellgenererande och reparativa för huden. Broccolifröoljan innehåller även en hög halt av erukasyra som är en enkelomättad omega 9-fettsyra. Eurekasyran verkar utjämnande av ojämnheter i huden, är mjukgörande och skyddande. 

Broccolifröoljan är mycket bra att använda som hårolja då den ger glans, lyster och mjukhet till håret Den dämpar även frissighet och gör håret lättarbetat, utan att tynga ner håret eller att håret upplevs som fett. Med dessa egenskaper ersätter broccolifröoljan de syntetiska silikoner som finns i industritillverkad hårvård.

Användning: Ta en eller ett par droppar i handdukstorkat hår eller direkt på torrt hår. Kan användas i hela håret eller enbart på torra och skadade toppar. Kan även användas som en vårdande och mjukgörande hårinpackning i fuktigt hår.

Ingredienser 30 ml

Brassica oleracea italica seed oil* (broccolifröolja)
* certifierad ekologisk

Produkten är vegansk.