Vi är superstolta över att ha blivit tillfrågade av en av Sveriges största eko-sajter, Lapland Eco Store och har nu hela vårt sortiment där. Första leveransen skedde i juni och under juli behövdes påfyllning av det mesta - otroligt roligt att vi nu når ut till Lapland Eco Stores kunder!

Vi finns även sedan ett par veckor tillbaka på Medvetna.se och har sedan i våras ett samarbete med Darling Eco som säljer våra babyoljor i sina paket. Att vi får vara Rekopartner omnämnda på Rekokollen är förstås även det sanslöst prestigefyllt! 

Än har vi bara haft webshopen igång i ganska precis fem månader, och redan känns det som att vi befinner oss mitt i händelsernas centrum, på något vis. Att intresset för eko hudvård är så stort och möjligheten att få arbeta med något som gör så gott är stora drivkrafter för oss - nästan så man blir religiös av att tänka på det.

Vi får se vad som händer mer under 2017! Stay tuned 💚 🌱

 

standard-log-9e1f94 (1).png
logo_sv.png

Comment