Våra milda, handgjorda tvålar passar även för de små och löddrar kalaskul! Dock kan originalstorleken på tvålarna vara lite för stora för de små knubbiga händerna, gör då så här: 

Skär tvålen i småkompisbitar, eller riv den vetja, så de passar lilla barnhanden 💚 👼 🛁

Om du inte vill att dina barn ska använda tvålen med tensider som oftast finns i pump på skola och förskola kan du alltid riva tvålen och lämna med ungarna i små kryddburkar att ha i gympapåsen. Passa på att stoppa ner en egen kryddburk i träningsväskan till dig själv!

Vet du förresten varför handgjord tvål är det bästa för din hud och vår miljö?

Klicka här så får du veta mer.

Viktigt att tillägga är att bebisar sällan behöver tvättas med tvål. När de är som minst räcker det oftast att tvätta av med vatten och en skvätt av valfri mild olja. Min son, som nu är åtta månader gammal, har faktiskt aldrig tvättats med tvål ännu, förutom händerna som tvättats med tvål ett fåtal gånger. När barnen blir större och kan börja rulla sig i lera och då man kan komma på dem med att sitta och kleta med fingrarna i hundbajs - då är förstås tvålen din bästa vän.

 

Comment