Vi har haft fullt upp med tillverkning på senaste tiden och inte varit jätteaktiva på bloggen. Men jag flikar in lite trevliga nyheter här nu inför sommaren! En jättenyhet är att Lapland Eco Store, en av Sveriges största ekobutiker, är ny återförsäljare och har tagit in hela vårt sortiment. Det känns otroligt roligt! Vi säljer även ett fåtal produkter hos Darling Eco, vilket också är kanonkul.

Vi vill även flagga för nyheter i webbutiken. Nu finns både en ringblomssalva för torra eller skadade kroppsdelar, en mintchokladcerat för alla chokladälskare och en babyolja på menyn. Babyoljan är egentligen en väldigt mild allroundolja som funkar både för liten och stor, som intimtvätt, hårolja, kroppsolja eller vid blöjbyten och bebisbad. You name it. Funkar till allt.

Kika in i butiken och se vad du kan behöva inför semestern. Eventuellt drar vi ner på leveranstempot under sommaren för att också få några dagar ledigt här och var. Vi hoppas att ni förstår. Kram till er och glad sommar från oss!

Comment