Barberaren har återuppstått och skäggiga män står på kö utanför. Sådär härligt vilda västern. Rakning har åter igen blivit en konstform och ett stort intresse hos många män, och med detta kommer: rakknivens pånyttfödelse.

När du rakar dig med rakkniv krävs en essentiell produkt: du behöver något som skapar ett skönt glid under rakskummet och mellan hud och kniv för att undvika obehaglig, hudirriterande friktion.  

De flesta köper för detta rakolja.

Men det är för att de ännu inte vet att det bästa i hela världen för ändamålet är: RAKSMÖR!

Vi har testat oss fram i oändligheter med hjälp av våra groomingkompisar, Kristofer och Linnar, och kommit fram till att vårt kallpressade, ekologiska mangosmör fullkomligt utklassar alla andra produkter. Dels får du preppa det själv i handen till den konsistens du önskar och dels ligger det kvar mot huden under hela rakritualen, medan en olja är mer flyktig.

Köp raksmöret här och livet kommer aldrig bli sig likt igen! Lovar.

Comment