Äntligen är webshopen igång!

Det är otroligt roligt att efterfrågan på våra produkter är så stor, det vittnar om att allt fler vill ha naturlig och ekologisk hudvård i sitt badrumsskåp. Vi är ledsna att ni fått vänta ett tag. Men bra recept växer inte på träd. Det ligger många timmars arbete bakom våra välgjorda och noggrant genomtänka recept. För att inte tala om all tid för research av leverantörer för att säkra en ekologisk och rättvis tillverkning av våra råvaror (tiden som gått åt för pappan i familjen att medla mellan mor och dotter ska vi inte ens prata om). Så vi hoppas att inte er väntan ska ha varit helt förgäves ändå, med tanke på hur bra allt faktiskt blev till slut. Tycker i alla fall vi.

Det viktigaste är förstås att ni gillar det vi gör. Hör av er annars!

I denna blogg kommer vi att dela med oss av tips och tricks för att främja ett ekologiskt, naturligt och hållbart tänk. Ni är mer än välkomna att önska teman även här.

Ni når oss på: info@ekendahls.com

Vi ses i vårsolen, insmorda i våra morotsoljor!

Ida och Anne Ekendahl

2 Comments