spatvål ylang ylang & patchouli

spatvål ylang ylang & patchouli - mild ansiktsrengöring
spatvål ylang ylang & patchouli - mild ansiktsrengöring

spatvål ylang ylang & patchouli

135.00
Välj form:
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Samma tvål som spatvålen med lavendel och ylang ylang men med fint havssalt istället för grovt. Denna salttvål är fantastiskt välgörande och återfuktande för huden. Den är framför allt en kroppstvål men för många är den också fin som ansiktstvål - speciellt under sommartid (varva gärna med vår rengöringsolja). En salttvål har en annan typ av lödder än våra allroundtvålar. Löddret har inte lika stora bubblor utan är mer lotionsliknande. 

Det är en härlig spatvål med finaste havssalt och rosa lera som lämnar huden mjuk och len. Rosa lera bidrar med mjukhet och mineraler och passar särskilt bra för torr och känslig hud. Lera är också rengörande och sammandragande. Saltet ger fukt, är bakteriehämmande och mineralrikt samtidigt som den hjälper till att ta bort orenheter. De eteriska oljorna lavendel, ylang ylang och patchouli är balanserande på talgproduktionen och passar alla hudtyper. En hård tvål som räcker mycket länge. 

Sköt om din tvål med omsorg. Låt den ligga och rinna av och torka efter användning så blir den glad och lever längre.

Observera att då våra tvålar är handgjorda kommer de inte alltid i exakt samma form, storlek eller utseende, utan kan variera. 

Ingredienser 120-130g

Sodium cocoate* (kokosolja). Sea salt. Cocos nucifera oil* (kokosolja oförtvålad). Glycerine (bildas under tvålprocessen). Aqua. Sodium macadamiate* (makadamiaolja). Sodium shea butterate* (sheasmör). Sodium olivate* (olivolja). Sodium castorate* (ricinolja). Lavendula angustifolia* (Lavendel). Gananga odorata flower oil* (ylang ylang). Pink clay. Pogostemon cablin oil* (pachouli). Rosmarinus officinalis leraf extract* (rosmarin antioxidant). Linalool**. Benzyl benzoate**. Benzyl salicylate** Farnesol**. Geraniol**. Limonene**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i de eteriska oljorna

Produkten är vegansk.

Kommer förpackad med pappetikett runt tvålen och inslagen i silkespapper.