spatvål med aktivt kol & tea tree - för fet och oren hy

koltvål_3.png
koltvål_3.png

spatvål med aktivt kol & tea tree - för fet och oren hy

135.00
Välj form:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

En salttvål med aktivt kol som särskilt bra passar den feta, orena och aknebenägna huden. Kol är känt för att binda, dra ut och transportera bort toxiner. Tillsammans med rikligt fint havssalt som i sig tar bort orenheter, är bakteriehämmande och fuktgivande, den vita leran som är talgbalanserande och milt avgiftande, de eteriska oljorna tea tree, petit grain och patchouli som även de har bakteriehämmande och talgbalanserande effekt gör det denna tvål till en fantastisk huddetoxtvål. Det är en tvål som är hård som sten, har ett lotionsliknande sparsamt lödder och som räcker länge. Om du använder den till ansiktet, vilket den är jättefin till, varva gärna med vår rengöringsolja då och då.  

Sköt om din tvål med omsorg. Låt den ligga och rinna av och torka efter användning så blir den glad och lever längre.

Observera att då våra tvålar är handgjorda kommer de inte alltid i exakt samma form, storlek eller utseende, utan kan variera. 

Ingredienser 130-140 gram

Sodium cocoate* (kokosolja). Sea salt. Cocos nucifera oil* (oförtvålad kokosolja). Sodium olivate* (olivolja). Glycerin (från oljorna). Aqua. Sodium shea butterate* (sheasmör). Sodium hempseedate* (hampaolja). Sodium castorate* (ricinolja). Malaleuca alternifolia leaf oil* (tea tree). Citrus aurantium* (petit grain eterisk olja). Kaolin (vit lera). Pogestemon cablin oil* (patchouli). Activated charcoal (aktivt kol från kokosnötskal). Rosmarinus officinalis leaf extract* (antioxidant). Linalool**. Limonene**. Geraniol**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk.

Kommer förpackad med pappetikett runt tvålen och inslagen i silkespapper.