skägg- och ansiktsolja

Skägg-beskuren.jpg
Skägg-beskuren pump.jpg
Skägg-beskuren.jpg
Skägg-beskuren pump.jpg

skägg- och ansiktsolja

265.00
Förslutning:
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

En vårdande ansiktsolja kombinerad för både skägg och ansikte. 

Vår skägg- och ansiktsolja är speciellt framtagen för att bevara fukt och ge lyster och mjukhet till ditt skägg och huden i ansiktet. Den innehåller en rad essentiella fettsyror och eteriska oljor som stimulerar cirkulationen, stärker färgen- och ger glans till skägget samt ger huden bakom den vård den behöver varje dag. Du kan också använda den som ett serum under din dag- eller nattkräm för att tillföra en extra boost av näringsrika fettsyror och vitaminer. Endast några få droppar behövs vilket gör oljan mycket dryg.  

Oljan innehåller en perfekt kombination av broccolifröolja och arganolja som tillsammans innehåller en ovanlig sammansättning av fettsyror som gör skägget mer lättarbetat och samtidigt ökar elasticiteten i huden. De förebygger åldrande, har antioxidantiska och antiinflammatoriska egenskaper, ger extra vård till och bygger upp torr och narig hud. Aprikoskärnoljan skyddar mot UV-strålning och med både Omega 6 och 9 är den mycket näringsrik, fuktighetsbevarande och mjukgörande. Den är mild, motverkar irritation och klåda i skägget efter rakning/trimning. Oljedådra är mycket rik på Omega 3 som stärker hår och reparerar den torra hyns barriärskikt.  E-vitamin är fuktighetsbevarande, motverkar åldrande och minskar fria radikaler.

De eteriska oljorna från bergamottcederträ och vetivert ger tillsammans en jordig skogsdoft med inslag av citrus, kåda och gurka. De är sammansatta för att vårda ansikte och skäggväxt genom att stimulera cirkulationen, lindra hudirritationer och ha en sammandragande effekt. 

Användning: Smörj in några droppar av oljan i fuktat ansikte eller bara i skägget dagligen

Ingredienser 30 ml

Argania spinosa kernel oil*(arganolja). Prunus armeniaca kernel oil* (aprikoskärnolja). Brassia oleracea italica seed oil* (broccolifröolja). Camelina sativa seed oil (oljedådra/camelina). Tocopherol, helianthus annuus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin). Citrus bergamia* (bergaptenfri bergamott). Cedrus atlantica oil* (cederträ). Vetiveria zizanioides oil* (Vetivert). Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosmarinextrakt). Limonene**. Linalool**. Citral**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk och innehåller endast kallpressade oljor.

Maila oss om du vill ha oljan utan tillsatt doft.