läppcerat tea tree & lavendel

läppcerat lavendel & tea tree (1).jpg
läppcerat lavendel & tea tree (1).jpg

läppcerat tea tree & lavendel

70.00
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Våra läppar är känsliga och ett bra cerat behövs alltid i fickan, oavsett om det är sommarens sol eller vinterns kyla som torkar ut dem. De mineraloljebaserade cerat/lypsyl som många använder lägger sig på ytan och skapar ett beroende genom att de på sikt torkar ut dina läppar. Ett bra cerat tillverkat av fina ekologiska och vegetabiliska oljor, smörer och bivax bevarar fukten, tillför viktiga fettsyror och är inte uttorkande.

Detta är vårt cerat med tea tree och lavendel som verkar lugnande och antiseptiskt. Passar extra bra vid exempelvis munsår.

Aprikoskärnoljan är mycket mild och innehåller Omega 6 och 9 som mjukgör, bevarar fukt och lugnar irriterad hud. Bivax ger ett fast cerat som är fuktbevarande och som skyddar dina läppar. Jojobaoljan ger lång hållbarhet och är effektivt mjukgörande och balanserande. Sheasmör hjälper torr och skadad hud att reparera sig, är mycket mjukgörande och antiinflammatoriskt samt ger visst UV-skydd. Kakaosmör ger en len känsla och är perfekt för torr, narig och sprucken hud samt innehåller rika mängder E-vitamin. Karnaubavax ger extra skydd och hårdhet till ceratet.

Lavendel är läkande och hudregenererande och verkar lugnande. Tea tree är kraftfullt bakterie- och svampdödande.

Ingredienser 7g

Prunus armeniaca kernel oil* (aprikoskärnolja). Cera flava* (bivax). Simmondsia chinensis seed oil* (jojoba). Butyrospermum parkii butter* (sheasmör). Theobroma cacao seed butter* (kakaosmör). Copernicia cerifera cera* (karnaubavax). Tocopherol helianthus annuus seed oil (GMO-fri naturlig E-vitamin). Melaleuca alternifolia* (Tea tree). Lavandula angustifolia* (lavendel).  Linalool** Limonene**. Geraniol**.
* ekologisk certifierad
** naturligt ämne i etersik olja

Produkten innehåller endast kallpressade oljor.

Om du önskar beställa enbart cerat och inget mer kan du maila oss så skickar vi i kuvert till självkostnadspris för vanligt brevporto.