läppcerat grön mandarin

läppcerat mandarin (1).jpg
läppcerat mandarin (1).jpg

läppcerat grön mandarin

70.00
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Våra läppar är känsliga och ett bra cerat behövs alltid i fickan, oavsett om det är sommarens sol eller vinterns kyla som torkar ut dem. De mineraloljebaserade cerat/lypsyl som många använder lägger sig på ytan och skapar ett beroende genom att de på sikt torkar ut dina läppar. Ett bra cerat tillverkat av fina ekologiska och vegetabiliska oljor, smörer och bivax bevarar fukten, tillför viktiga fettsyror och är inte uttorkande.

Detta är vårt citruscerat med frisk mandarindoft.

Aprikoskärnoljan är mycket mild och innehåller Omega 6 och 9 som mjukgör, bevarar fukt och lugnar. Bivax ger ett fast cerat som är fuktbevarande och skyddar dina läppar. Jojobaoljan ger lång hållbarhet och är effektivt mjukgörande och balanserande. Sheasmör hjälper torr och skadad hud att reparera sig, är mycket mjukgörande och antiinflammatoriskt. Ger också visst UV-skydd. Kakaosmör ger en len känsla och är perfekt för torr, narig och sprucken hud samt innehåller rika mängder E-vitamin. Karnaubavax ger extra skydd och hårdhet till ceratet

Mandarinolja är milt cirkulationsbefrämjande och den mildaste och mjukaste av alla citrusoljor och passar därför de flesta läppar.

Ingredienser 7g

Prunus armeniaca kernel oil* (aprikoskärnolja). Cera flava* (bivax). Simmondsia chinensis seed oil* (jojoba). Butyrospermum parkii butter* (sheasmör). Theobroma cacao seed butter* (kakaosmör). Copernicia cerifera cera* (karnaubavax). Tocopherol helianthus annuus seed oil (GMO-fri naturlig E-vitamin). Citrus reticulata* (mandarin, grön). Limonene**. Linalool** 
* certifierad ekologisk

** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten innehåller endast kallpressade oljor.

Om du önskar beställa enbart cerat och inget mer kan du maila oss så skickar vi i kuvert till självkostnadspris för vanligt brevporto.