ansiktsolja fet och aknebenägen hy

Ansiktsolja fet o Akne-beskuren.jpg
Ansiktsolja fet o Akne-beskuren spray2.jpg
Ansiktsolja fet o Akne-beskuren.jpg
Ansiktsolja fet o Akne-beskuren spray2.jpg

ansiktsolja fet och aknebenägen hy

265.00
Förslutning:
Quantity:
Lägg i kundvagn

Beskrivning

Våra färgfria och vårdande ansiktsoljor kan användas som nattolja vid sidan av den svagt tonande morotsoljan, eller om du önskar en dagolja utan hudtonande effekt. Du kan också använda den som ett serum under din dag- eller nattkräm för att tillföra en extra boost av näringsrika fettsyror och vitaminer. Endast några få droppar behövs vilket gör oljan mycket dryg.  

Denna ansiktsolja passar speciellt dig med fetare och oren hy med benägenhet till akne.

Hampfröolja är en torrare olja med Omega 3 och Omega 6 (linolsyra) som snabbt absorberas av hyn och är fantastiskt näringsrik. Den är speciellt bra för dig med aknebenägen hy, stärker hudens smidighet och elasticitet samt motverkar uttorkning. Tistelolja är en torr olja som innehåller hög halt linolsyra vilken är speciellt lämplig för fet hy. Nattljusolja innehåller gamma-linolensyra (GLA) och är en mycket speciell, antiinflammatorisk och sebumreglerande olja som lätt går in i huden och förtunnar de mättade fettsyror som annars hade täppt till porer och ökat akne. Svartkumminolja innehåller en unik fettsyresammansättning och har använts i tusentals år. Den är antioxidant, antiinflammatorisk, antibakteriell och cellförnyande vilket motverkar för tidigt åldrande. E-vitamin är fuktighetsbevarande, motverkar åldrande och ökar hudens egen reparationsförmåga samtidigt som den höjer oljornas livslängd. 

De eteriska oljorna från bergamott, tea tree och lavendel ger tillsammans en antiseptisk, läkande och svamphämmande ansiktsolja för fet och oren hy.  

Användning: Efter hydrolat/ansiktsvatten smörjes några droppar av oljan in på den fuktade hyn.

Ingredienser 30 ml

Cannabis sativa seed oil* (hampfröolja). Carthamus tinctorius seed oil* (tistelolja). Oenothera biennis seed oil* (nattljusolja). Nigella sativa seed oil* (svartkumminolja). Tocopherol, helianthus annuus seed oil (naturlig GMO-fri E-vitamin). Citrus bergamia* (bergamott, bergaptenfri). Malaleuca alternifolia leaf oil* (tea tree). Lavendula angustifolia* (lavendel). Rosmarinus officinalis leaf extract* (rosmarin antioxidant). Linalool**. Limonene**. Geraniol**. Citral**.
* certifierad ekologisk
** naturligt ämne i eterisk olja

Produkten är vegansk och innehåller endast kallpressade oljor.

Maila oss om du vill ha oljan utan tillsatt doft.